- Hos 2E GROUP A/S udvikler vi bæredygtige byggekoncepter -

Vi fokuserer på Danmarks største vækstbyer: Storkøbenhavn, Århus og Aalborg.


Kom i godt selskab – med byggerier fra 2E GROUP A/S

Vi er kendt for at udvikle og designe de boliger - der er blandt de mest attraktive og efterspurgte i markedet og i tidens trend

Vores succes bygger bla. på unikke og gennemprøvede bygningsmæssige. og bæredygtige konstruktioner der virker.


Jesper Skovsgaard startede tilbage i 1991 som 21 årig med projektudvikling af fast ejendom. I dag er den mangeårige knowhow en af virksomhedens absolutte styrker. Den omfatter blandt andet en unik evne til at udvælge de rigtige beliggenheder, udvikle og designe spændende og funktionelle boliger som markedet efterspørger.

2E GROUP har igennem de mange år altid haft fingeren på pulsen og tidligt opfanget nyeste trends, og har kunnet se udviklingen i ejendomsmarkedet. Dermed har vi med rettidigt omhu udviklet de boliger, der er mest efterspurgte af både investorer og private, i de områder 2E GROUP agerer, som er i og omkring landets største byer og med størst fokus på Storkøbenhavn dernæst Aarhus og Aalborg.

2E GROUP hylder Henry Ford-modellen i vores byggerier. Vi har også valgt en byggemodel i de fleste af vores byggerier, hvor vi bygger mange enheder med ensartede og gennemprøvede konstruktioner, og det virker. Det er en af grundene til virksomhedens store succes. Boligerne kan tåle at blive brugt og ved at konstruktioner virker. I dag er vores fokus på at bygge bæredygtigt og mange byggerier opføres som cerfikatet DGNB, som er høj standard indenfor bæredygtighed.

2E GROUP A/S er stiftet og ejes privat af den aalborgensiske ejendomsudvikler Jesper Skovsgaard, der i snart 30 år har drevet den succesfulde virksomhed med sit særlige talent for altid at udvikle salgbare boligprojekter.

Hør podcasten Ejendomsinvestoren hvor Jesper Skovsgaard deltog den 20 oktober 2019 https://ejendomsinvestoren.dk/e2-fra-det-lokale-supermarked-til-toppen-af-aalborg-med-investering-og-udvikling-af-ejendomme/
Eller læs portræt her af Jesper Skovsgaard: https://www.appetize.dk/paa-en-bakketop/

Vi tilbyder ejendomsinvesteringer med attraktivt højt og stabilt afkast i landets absolutte førende metropoler

Tal investeringsmuligheder med 2E GROUP - og kom i godt selskab - og lav attraktive ejendomsinvesteringer - der sikrer Dem stabilt og højt afkast.


Vi udvikler og opfører selv vores ejendomme – og de sælges uden fordyrende mellemled. Det sikrer Dem som investor det bedste produkt og ikke mindst den mest attraktive købspris.

Vi skilter ikke med, hvem vores kunder er. Vi praler heller ikke med vores kunder, der for manges vedkommende gerne vil være diskrete. Men vores typiske kunder i investeringssegmentet skal findes blandt formuende selskaber, familiefonde og privatpersoner samt danske og udenlandske kapitalfonde. Fælles for dem er, at de kan lide at foretage en meget attraktiv, tryg og sikker investering gennem 2E GROUP, der i snart 30 år har samlet på knowhow og succeser i byggebranchen.

Vi tilbyder løbende muligheder for at købe nye, attraktive boligejendomme i blandt andet Storkøbenhavn, Aarhus og, Aalborg.


Klar til at investere? - Kontakt os og hør om mulighederne ...

... eller skriv på invest@2egroup.dk

 

Bæredygtigt byggeri er en selvfølge i et 2E GROUP boligprojekt

For os handler bæredygtigt byggeri om at bygge gode, sunde miljørigtige boliger og bygninger - og samtidig tage vidtgående og størst muligt hensyn til både miljø og klima.


Vi lægger vægt på at opfylde de nye krav til bæredygtigt byggeri, hvor det også handler om at udvikle og anvende gode alternativer til de meget udbredte, konventionelle, som lægger beslag på store mængder energi, tærer på ressourcer, som ikke er fornybare, og kan give problemer med sundhedsskadelig afgasning i indeklimaet og affald, der er svært at genanvende.

Flere af vores byggerier opfylder DGNB certificeringen. DGNB er en bæredygtighedscertificering af en bygning eller et byområde. DGNB certificeringen vægter miljø, økonomi og sociale forhold ligeværdigt i dens vurdering og lever derfor op til FN’s kriterier for bæredygtighed.

Kontakt os og hør mere om DGNB certificeringen og vores byggerier.

 


Tæt på markedet - det betaler sig!

Siden 1991 har vi beskæftiget os med byggeri og ejendomsudvikling. I dag hører den mangeårige erfaring til blandt virksomhedens store styrker.

 

Vi har formået at holde en støt kurs under skiftende konjunkturer – lige fra kartoffelkurens efterdønninger til finanskrisens udfordringer.

Vi bygger kvalitetsboliger på attraktive grunde i et elegant arkitekttegnet design og med maksimal komfort. Vores priser er populære, og vores kundetilfredshed er stor. 2E GROUP er i dag en velkonsolideret ejendomskoncern.


I 2E GROUP har vi et stort netværk inden for ejendoms- og byggebranchen, og er derfor lynhurtige til at tilpasse vores boligprojekter, så de altid matcher de seneste boligtrends. Boligerne skal være attraktive og optimerede i forhold til den aktuelle efterspørgsel. Vi bygger ikke boliger, der skal stå tomme. Vi bygger boliger til mennesker. Derfor betaler det sig at være tæt på markedet.

Få en fremvisning på et 2E GROUP byggeri og hør om de attraktive investeringsmuligheder.